Tuesday, December 6, 2011

Burcler dekabrda ne ved edir?

Qoç
İş heyatınız olduqca qarışıq ve telaş içinde olacaq. Müxtelif sualları ve mövzuları razılaşdırmalı, mövqeyinizi qoruyub-saxlamalı olacaqsınız. Neticede böyük müvefeqiyyet elde edeceksiniz ki, bu da karyera yükselişinize sebeb ola biler.

Buğa
Dekabr ayında sizin üçün en önemli mesele maddi durumunuz olacaq. Çalışın onları iş vaxtı hell edesiniz ki, evde problem yaşanmasın. Sevgi münasibetlerinde sabitlik gözlenilir. Sağlamlığınızı qoruyun, özünüzü soyuğa vermeyin. Aileniz varsa, övladlarınıza xüsusi vaxt ayırın, onların size ehtiyacı var.

Ekizler
Heyat yoldaşınız, sevgiliniz ve ya iş yoldaşlarınızla münasibetleri aydınlaşdırmaq üçün ela zamandır. Unutmayın ki, şexsi heyatı iş heyatı ile sehv salmaq olmaz. Eger bu meselelere diqqetli yanaşsanız ayın sonunda ürekaçan netice elde edeceksiniz. Maliyye veziyyetiniz yaxşılaşacaq.

Xerçeng
Xestelikleri, müxtelif travmaları nezere almasaq bu ay çox sakit ve maraqlı keçecek. Böyük layiheler sona çatacaq ve eziyyetinizin behresini göreceksiniz. Aile üzvleri ve dostlarınızla dil tapacaq ve gözel günler keçireceksiniz. Maddi veziyyetiniz sabit olacaq, geliriniz orta olacaq.

Şir
Bu ay çoxlu stress keçireceksiniz. İşleriniz düz getmeyecek ve onları tecili bitirmeli olacaqsınız. Lakin her şey alınacaq, o cümleden arzuladığınız vezifeye teyin olunacaq ve uğurlu müqavileler imzalayacaqsınız. Şexsi heyatda da problemler olacaq, amma ayın sonunda her şey yerine düşecek.

Qız
Başınız işe o qeder qarışacaq ki, etrafda olanlardan xeberiniz olmayacaq. Ayın sonunda işgüzar sefer ehtimalı var, amma buna baxmayaraq seyahet zamanı yaxşıca istirahet edeceksiniz. Maddi veziyyetiniz deyişmeyecek. Aile üzvleri ise sizin bu halınıza dözmeli olacaq, çalışın onları başa düşesiniz.

Terezi
Bu ay yegane yaxşı xeber ondan ibaretdir ki, maddi sıxıntı yaşamayacaqsınız. Dostlarınızla, sevgilinizle, hetta iş yoldaşlarınızla münasibetleriniz korlana biler. Lakin ilinsonunadek veziyyet deyişecek. Çalışın menfi emosiyalara qapılmayasınız, etrafınızda olan insanları anlayasınız.

Eqreb
Bir müddet problemler yaxanızı buraxmayacaq, bu, hem iş, hem de şexsi heyatınıza aiddir. Amma telaşa qapılmayın ve pis fikirleri özünüzden uzaq tutun. Qarşıda sizi çox gözel ve qeyri-adi hadise gözleyir. Sağlamlığınıza diqqet yetirmeyi unutmayın, esasen de bu soyuq qış günlerinde.

Oxatan
Ehval-ruhiyyeniz yüksek olacaq, lakin işlerin gedişatı üreyinizce olmaya biler. Buna göre stress keçireceksiniz. İşde baş veren her hadise sizin xeyrinize olacaq, hetta siz bundan emin olmasanız bele. Şexsi heyatınızda bezi anlaşılmazlıqlar baş verecek ki, bunların çözümü yalnız sizden asılıdır.

Oğlaq
Bezi insanlar size zerer vermek isteyecek ve siz onlarla mübarize aparmalı olacaqsınız. Onların sayı get-gede artacaq, lakin sonda siz peşekarlığınız ve mesuliyyetinizin kömeyi ile zefer çalacaqsınız. Şexsi münasibetlerinize de müdaxile etmek isteyenler olacaq, lakin siz onlara uymayacaqsınız.

Dolça
Mülkiyyetinizle bağlı bütün suallara cavab tapacaqsınız. İnşaat sektorunda çalışırsınızsa, maraqlı teklifler ortaya çıxacaq. Teşkilat meselelerine diqqet yetirin. Aile münasibetlerinde deyişiklik gözlenilmir, maddi durumunuz ise bir az gergindir. İlin sonuna qeder her şey deyişecek.

Balıqlar
Eger verdiyiniz qerarları telesmeden qebul etseniz, ayın sonu sizi möhteşem qelebe gözleyir. İşgüzar heyatınızda yeni layiheler olacaq ve ya yeni iş tapacaqsınız. Şexsi heyatınızda çoxlu romantik hadiseler baş verecek. Çalışın sevdiyiniz insanı elinizden vermeyin ve ona nezaket gösterin.

No comments:

Post a Comment